عناب


ویژگیهای میوه ی عناب

میوه گیاه که همان عناب نامیده می شود خوراکی است.عناب درشکل

 ظاهر بیش از 2 یا 3 سانتیمتر درطول است.وقتی میوه عناب نارس

است لغزان وسبز است و طعمی شبیه سیب دارد . هسته آن نیز

سخت و مخروطی شکل است.

هنگامی که میوه می رسد به رنگ زنگ زدگی یعنی قرمز تیره

برمی گردد.و سپس چروکیده می شود.این میوه در ظاهر شبیه به

خرماست بنابراین عناب خرمای قرمز نیز نامیده می شود. عناب

( خرمای چینی ) نیز نامیده می شود .

 

خواص دارویی عناب

خواص دارویی عناب مدتها ی طولانی است که شناخته شده است.

مردمان کشورهایی مانند چین و کره عناب را به عنوان داروی سنتی که مبنای

 گیاهی دارد بکار می برند. این میوه با خواص تخفیف استرس مطرح شده است.

پودر میوه عناب برای آرامش اعصاب و اضطراب به کار برده می شود. میوه عناب

 خون را تصفیه وسموم را از سیستم بدن دفع می کند.عناب پوست را روشن

 میکند ، مانع مشکلات قلبی می شود و احساس آرامش می دهد.خواص آنتی

 اکسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان کمک می کند.

البته به یاد داشته باشید که این میوه علاوه بر اینکه خون را تصفیه میکند موجب

 ازدیاد ویتامین k میشود یعنی خون را سفت میکند و مصرف زیاد آن برای افرادی

 که دچاز غلظت خون هستند توصیه نمیشود.

جوشانده برگ عناب اغلب برای تسکین وعصاره آن برای درمان گلودرد به کار

می رود.

استفاده از مغز میوه در بریدگی ها وزخمها موجب تسریع در بهبودی آنها

می شود .

مخلوط عناب با فلفل و نمک در بیماران مبتلا به سوءهاضمه و حتی بیماری های

صفراوی سودمند است . عناب خشک رسیده به عنوان ملین عمل می کند.دانه

 عناب خاصیت داروی مسکن رادارد . اگر با کره خورده شود از حالت تهوع

واستفراغ جلوگیری می کند. مصرف آن در دوران بارداری به کاهش دردهای

 شکمی معروف است. ضمن اینکه در کاهش دردهای روماتیسمی نیز

مفید است .

 

/ 2 نظر / 4 بازدید
جواد

آره منم به عنوان Dr.PaRaZiT تایید میکنم که خیلی خواص داره[نیشخند] خیلی هم خوشمزست[خوشمزه]

سلطانی

ممنون؛جالب بود[دست] البته من شنیدم که اگه هسته اش رو آسیاب کنید و بخورید واسه استحکام استخوانها هم مفید است.