رنگینک
 
قالب وبلاگ
نويسندگان

تا حالا آبگوشت درست کردید؟نیشخند

قابل توجه کسایی که تو آبگوشت به جای گوشت قرمز ، مرغ میریزنزباننیشخند

نمیدونم چرا چند وقتیه خیلی از آبگوشت خوشم اومده در حالی که متنفر بودم ازش.

اینجاست که میگن: *هرچیز غیرممکنی روزی ممکن میشود*

خوب حالا من یه آبگوشت مششششششششششت بهتون یاد میدم برید حالشو ببریدلبخند

این آبگوشت سحر پزهنیشخند

مراقب انگشتاتون باشیدلبخند


 

مواد لازم:نیشخند لطفا سریع یادداشت فرمایید...

▪ ۵۰۰ گرم گوشت با استخوان و دنبهسبز (من خودم اصلاااااااااا از دنبه خوشم نمیاد)
▪ ُسه عدد سیب زمینی کوچک
▪ رب گوجه زرد چوبه و نمک
▪ ۱۰۰ گرم نخود و لوبیا
▪ دو عدد پیاز

 

● روش تهیه

ابتدا گوشت و استخوان و دنبه را شسته با مقداری آب سرد در قابلمه بریزید و سپس نخود لوبیا و پیاز پوست کنده ی دو نیم شده را شسته و به آن بیفزائید و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد(توجه فرمایید ملایملبخند)
سی دقیقه مانده به اماده شدن چند عدد سیب زمینی را پوست گرفته همراه با رب ، زرد چوبه و نمک به آب گوشت اضافه کنیدو مجددا در قابلمه را بسته تا سیب زمینی با آبگوشت بپزد.
سپس در کاسه یی تکه های دنبه مقداری سیب زمینی و پیاز پخته را داخل آن بکوبید و به غذا اضافه کنید تا جا بیفتد.(به این میگن فوت کوزه گری. نه ببخشید فوت آشپزینیشخند)

اکنون آبگوشت خوشمزه شما حاضر است(نوش جوووونخجالت)

● نکته خیلییییییی مهم : چاشنی آبگوشت آبلیمو یا لیموی عمانی است و معمولا با ریحان یا سبزی معطر صرف می شود.لبخند

*خوب دیگه امیدوارم که درست کنید و لذت ببرید. اگه خوب شد که دیگه معلومه دستور سرآشپزه(منخجالت) هستش. اگر خوب نشد دیگه تقصیر خودتونه که آشپز نیستیدنیشخند*

نوووووووش جون.

[ ۱۳٩٠/۸/٥ ] [ ٩:٠٤ ‎ب.ظ ] [ سحر ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

مینویسم... مینویسم... مینویسم... تا یارای نفس. اما ، وقتی نیستم ، که نیستم.
صفحات دیگر
امکانات وب






ایران رمان